Mi az isten bajom van?
Figyelt kérdés
A mandulám 1 hete bevan dagadva de nagyon durván mindkettő alig bírok nyelni, fehér lepedékes egybefolyó váladék van rajta. A háziorvos pénteken, előző héten zinnat antibiotikumot írt fel mert hogy tuszos mandula gyuszi, de az egesz kezeles semmit se hatott, még rosszabb lett. Visszamentem, jött a felvetés hogy mononukleózis. Rendben vérteszt hogy az van-e.. hát negatív lett. Az osszes nyirok csomom dagadt mint az állat fáradékony vagyok váladékot kohogok fel a mandulamrol es borzalmas a kozerzetem. Mi lehet a bajom? Elore is koszi!2016. febr. 10. 09:36
1/10 anonim válasza:
lehet vírusos mandulagyulladás, arra nem hat az antibiotikum
3/10 szamo77db válasza:
Nekem is rengeteg bajom volt a mandulámmal. Hullott a hajam, fájtak az ízületeim. Kaptam rá mindenféle tablettákat és ecsetelésre is kellett járnom. De semmi nem használt. Ha megnyomták, folyt belőle a genny. Végül 32 éves koromban kivették. Gondolkozz el ebben a megoldásban is. A műtét óta semmi bajom nem volt a torkommal!
4/10 A kérdező kommentje:
Csak eddig még soha nem volt semmi baj a manduláimmal. Főleg ilyen súlyos nem szóval gőzöm sincs.
2016. febr. 10. 10:12
5/10 anonim válasza:
Szamo rohadt unalmas, hogy mindenhova ezt írkálod...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépen a válaszokat egyébként, reméljük nem 3 hetes lesz mert ugy megvan dagadva hogy rátapad az uvulám a mandulámra
2016. febr. 10. 10:18
8/10 szamo77db válasza:
#5 Csak segíteni szeretnék a kérdezőnek. Ennyi. És ha esetleg ki kell venni neki is, utána sokkal jobb lesz!
9/10 anonim válasza:
Velem is kb. ez a szitu, én langyos sós vízt gargalizálok meg eszek mézt és fokhagymát,de gőzöm sincs h jobb e szerintem ugyan olyan :D antibiotikumot én is szedek de nem sok haszna eddig... Írd már meg mi vált be! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!