Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egyszerű hányás előtti hánying...

Egyszerű hányás előtti hányinger milyen tünetekkel járhat?

Figyelt kérdés
Mostanában többször is minden különösebb előzmény nélkül tört rám erős hányinger, ami egyébként nem jellemző egy kezemen meg tudnám mutatni hányszor fordult elő ilyen előtte az életemben. Persze lehet éppen csak nem volt szerencsém, elrontottam a gyomrom vagy a stressz... Viszont úgy tudom más betegségek kísérőtünete is lehet hányinger, például ritmuszavarok. Hogyan tudom az egyszerű hányingert egy más jellegű hányingerrel járó rosszulléttől megkülönböztetni. A sápadtság, remegés hideg veríték úgymond normális. Viszont igen erős gyengeség is elkap, és úgy érzem az egész testem elhűl tetőtől talpig, mintha alig keringene a vérem. Ez normális? Eddig általában jobb lett ha ittam egy kis vizet, ezért nem hiszem nagyobb baj lenne. Csak érdekel érdemes-e orvoshoz fordulnom esetleg?

2016. febr. 10. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy pánikbeteg vagy

Mindenképp fordulj orvoshoz majd ő elküld egy laborra

2016. febr. 10. 08:39
 2/4 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Sok minden lehet, terhességtől agytumorig, de lehet epeféreg is, vagy szimplán olyan kaját ettél, amivel valami nem volt rendben. Ha nem szűnik meg, feltétlenül menj orvoshoz..
2016. febr. 10. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdődő arcidegzsábának is lehet a tünete. Egy ismerősömnek is többször voltak hányásos panaszai, és csodálkoztunk is, hogy mindig elrontja a gyomrát? Aztán egy-két hónap-év múlva elkezdett iszonyúan fájni az arca, és ekkor derült ki, hogy az már ennek a betegségnek lehetett az első tünete, mert a nyúltagyban az ideghez hozzáért a meszes ér. Ez persze csak laikus meghatározás, el kell olvasni róla a tudnivalókat, de egyáltalán nem biztos, hogy nálad is ez lesz.
2016. febr. 11. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben akkor mindenképpen elmegyek orvoshoz, köszönöm!
2016. febr. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!