Cukorbetegség kezelésére adott gyógyszer meddig csökkentheti a magas vércukorszintet?
Figyelt kérdés
Hosszan elnyújtott hatású gyógyszert szedek a magas vércukorszintem kezelésére ma reggeltől.(60 mg-os) Másik gyengébb gyógyszer mellett, 11-16 volt a cukrom. Reggel vettem be a napi 1 darabot az új gyógyszerből, és még este is csökkenő félben van a vércukorszintem. Kérdésem ez meddig fog tartani ? Most 8,8 ! Ez lecsökkenhet esetleg kóros szintre, vagy meg fog állni a csökkenés ?2016. febr. 9. 19:29
1/5 anonim válasza:
8,8 éhgyomorra magas, közelében nem vagy a kórosan alacsonynak, ami 3,5 alatt van, de azt érezni fogod. ennyire nem világosított fel mi van?
2/5 A kérdező kommentje:
Most volt 8,8 este, többszöri étkezés után. Reggel több volt, azóta csökken folyamatosan. Reggel vettem be az új gyógyszert. Éppen ezért kérdeztem hogy meddig fog még csökkenni ?
2016. febr. 9. 19:44
3/5 anonim válasza:
mikor ettél utoljára? 8,8 mérése előtt hány órával?
4/5 A kérdező kommentje:
2 órával elötte kb...
2016. febr. 9. 19:56
5/5 anonim válasza:
kétlem, hogy lenne félni valód...az még így is magasnak számít 2 órával étkezés után is 7 alatt kéne lennie normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!