Torokgyulladás után ez mi lehet? (aggódom! )
Figyelt kérdés
Szerintem torokgyulladásom volt, ki voltam száradva, fájt a torkom, alig bírtam nyelni. Mára ez sokkal jobb, körülbelül 2-3 napig tartott. Viszont éreztem a torkomban egy valamit... Nem tudom így elmagyarázni, hogy mit. Aztán végül (ma) felhörögtem, felköhögtem... Ami feljött, olyat még nem láttam... Egy zselészerű, keményebb "kocsonya", amiben volt pár véres rész... Mi lehetett ez? Kezdek aggódni...2016. febr. 8. 16:20
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem a gyulladás "utóhatása" volt. Ettől függetlenül mindenképp menj el orvoshoz, az a biztos! Mihamarabbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!