Septofort tabletta jó torokfajas, köhögésre?
Figyelt kérdés
sajna orvosom csak hetfon rendel, addig gondoltam erre a tablettata, mert ajanlottak. Ez jo lesz?2016. febr. 4. 22:49
1/2 anonim válasza:
Soha nem szedek ilyen mentolos szarokat, többet ártanak mint használnak. Csak marják a torkot. Számtalan alkalommal mentolos cukor után lett torokgyulladásom, főleg ha folyadékot is ittam utána.
2/2 anonim válasza:
Fertőtlenítésre jó, de a panaszokat nem szünteti meg. Különben is az ilyen betegségekből gyógyszerrel 1 hét, gyógyszer nélkül 7 nap alatt lehet kigyógyulni. Aspirin Komplex és egy kis Lándzsás utifű szirup kombó csodákra képes. Nem is szoktam ilyesmi miatt orvoshoz járni, csak ha 1-2 napig tényleg olyan szarul vagyok hogy nem tudok munkába menni, de akkor is inkább szabi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!