Menstruáció közben véres széklet?
Figyelt kérdés
Ez nem normális ugye? Milyen betegség lehet, ugye nem meddöség?
Voltam dokinál székletvizsgálat folyamatban, de nagyon aggodok.....
2016. febr. 4. 16:10
1/9 anonim válasza:
Doki mit mondott? Tuti, hogy köze van a menstruációhoz?
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Nekem is mindig véres a székletem, ha menstruálok!
3/9 A kérdező kommentje:
De ez csak vér volt!
Nem tudja mi lehet a doki... Ezért lett székletvizsgalat! :(
2016. febr. 4. 16:50
4/9 A kérdező kommentje:
Amiota elmult a mensi semmi bajom :o kicsit még morog a hasam de ennyi!
2016. febr. 4. 16:50
5/9 anonim válasza:
Maga a széklet véres, vagy kakilás után vér van ott?
6/9 A kérdező kommentje:
Egyszeruen csak vér jön!
2016. febr. 4. 17:33
8/9 A kérdező kommentje:
Nem egyszerüen csak vér folyik omlik mintha hasmenésed lenne fosnál de semmi kaka hanem szin tiszta vér!
2016. febr. 4. 18:05
9/9 anonim válasza:
De ez a ver biztosan nem a hüvelyedböl jön? Ilyenkor tamponnal be van dugva a hüvelyed? Vagy hogyan, nem ertem... Nekem ha nincs bent tampon es elmegyek a WC-re, kakalok vagy pisilek, mindkettö eseten ömlik a ver a hüvelyemböl, hiszen ilyenkor ellazitom a hüvelyem izmait es a preseles miatt meg föleg minden ver kijön, ami eddig a hüvelyben vagy a mehben volt. De ha ilyenkor tampon van bent es az nincs tele, akkor nem szabad, hogy ver keveredjen a szekletedbe, mert a menstruacio nem a vegbelen tavozik. A meddöseg hogy jön ide, ezt nem ertem... En mar akkor aranyertöl, gyulladasos belbetegsegtöl vagy vastagbelraktol tartanek... De csakis abban az esetben, ha a ver tenyleg a vegbelemen at jött ki, nem csak odafolyt a hüvelyemtöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!