Miért nem hiszi el az orvos, hogy fizikailag gyenge vagyok pajzsmirigy alulműködés esetén?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy mások is gyengék, híznak. Minden diéta hatástalan. Fél éve LETROXOT szedek, 5 hónapja göbbel műtöttek. Táppénzen vagyok még, de az orvos ki van akadva, szerinte már nem indokolt a panasz. Mit lehet tenni, ha nagyon gyorsan elfáradok? Soha nem voltam az előző 30 évben táppénzen, nem vagyok én csaló. Segítség!!!2016. febr. 2. 14:36
1/3 Salx Narval válasza:
Mást nem nagyon tudsz tenni, minthogy újra elmondod a panaszaidat és megkéred, hogy küldjön el vérvételre, UH-ra, vagyis egy újabb kivizsgálásra.
2/3 anonim válasza:
Ha ez az orvos nem hajlandó tudomásul venni a bajaidat, akkor orvost kell váltani.
3/3 anonim válasza:
Olyan orvost keress, aki téged kezel és addig megy amíg a tünetek nem szűnnek!! Sajnos néha nehéz jó endokrinológust találni. Javasolom én is ,hogy keress mást. A magánrendelést tudom ajánlani ha nem oda jártál eddig, mert az elején kell többször menni (6hetente) de foglalkozik veled és utána elég évente/fél évente.
Valószínű nem elég a fél szem és nem jó még a TSH-d, mikor küldött utoljára vérvételre? Milyenek az eredményeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!