Nem azért a 20 fillérért, de ha a pánik szívpanaszokat okoz, akkor nem lenne egyszerűbb megkérni a háziorvost, hogy írjon béta-blokkolót? Off-labelként használják pánikbetegségre is, pont azért, mert eltünteti azokat a fizikai tüneteket, amik beindítják a pánikot, plusz sokkal kevésbé tesz tönkre mint a benzók. Nekem is bevált annak idején. De egyébként az sem ártana ha elmennél kardiológiára, mert ha megmondják, hogy nincs szervi bajod, akkor pánikolhatsz amennyit akarsz, akkor se lesz bajod tőle.
2016. jan. 29. 21:18
2/7 anonim válasza:
Szedhetsz te akarmit is, de nem lesz jobb. A problémádat leírtad: túl sokat gondolsz a hitelre. A gondolkodásodon kell változtatni vagy másképp kellene hozzá állni a dolgokhoz, ahogy tetszik. Ezen gondolkodj el egy picit.
2016. jan. 29. 21:31
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
azt elfelejtettem leirni, hogy az antideptesszánsok egyáltalán nem segítenek, fejfájást okoz, és kikapcsolja az agyam. olyan mintha robot lennék tőlük. :(
2016. jan. 29. 21:32
4/7 anonim válasza:
Egyébként az első időszakban olyan csak, utána megszokod, és teljesen jó, csak tele van minden rémtörténetekkel. De tény, hogy jobb nélkülük.
2016. jan. 29. 21:32
5/7 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem mennxi ideig tart az első időszak? scippa van felirva meg frontin.
a frontin enyhiti a tüneteket ha beveszek pl 5mg scippát?
2016. jan. 29. 21:41
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok gyógyszerész, de a scippa is SSRI, azoknak meg általában megfelelő dózisban szedve kell egy olyan 3-4 hét, 2 hónap, alkattól függően, mire javulást érez az ember.
2016. jan. 29. 21:46
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) ment mindenkinek a zöld kéz.
szeretnék ujra normális pánikbetegség mentes életet élni, és bármilyen nehéz is lesz megfogom oldani. :)
ha ehhez kb 4 hét poklot kellegjárnom, hát legyen.
még egy kérdésem lenne ha szabad.
hogyan kell ketté vágni a scippát. mert nekem a másik fele széttörik, és elpattan. mivel és hogxan lehet darabokra adagolni? van valami trükkje?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!