Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez a furcsa has...

Mitől lehet ez a furcsa has fájdalom és mit tegyek, hogy elmúljon? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ez először 8 hónapja történt amikor az akkori barátomnál voltam. Egész nap vele voltam és másnap-harmadnap elkezdett fájni a hasam. Először a torkom és a gyomrom kezdett fájni, és ez a fájdalom terjedt. Volt, hogy az egész "testem" fájt, a torkomtól a csípőmig. És ez nem az a megszokott fájdalom. Ahhoz hasonlítanám mint ha valaki kést szúrna a hasamba. Ez minden alkalommal megtörtént amikor egész nap a barátommal voltam. És most ez a fájdalom megjelent tegnap, tegnapelőtt újból miután egy egész npot a barátommal töltöttem. Ez mitől lehet? Nagyon furcsa, és aggódom.

2016. jan. 25. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy egész nap vele voltál? Egész nap szexeltetek? Vagy ennek a fájdalomnak nincs köze a szexhez? Vagy miért hangsúlyoztad ki, hogy a barátoddal voltál?
2016. jan. 25. 11:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy egész napot vele töltöttem.. Reggeltől másnap reggelig.. És nem, nem szexeltünk. Mert ez csak akkor jelent meg miután vele voltam. És minden alkalommal miután egész nap együtt voltunk megtörtént. Máskor soha.
2016. jan. 25. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Voltál már nőgyógyásznál?

Nem ártana egy UH. Nőgyógyászati gondok okozhatnak ilyen fájdalmat, erős görcs esetén a környező szervekre is átterjed a görcs és érezheted úgy, hogy mindened fáj. Nekem volt hasonló és kiderült, hogy cisztám van.

De lehet pl. ételtől is epegörcs.

Menj el a háziorvosodhoz, mondd el neki, hogy mit éreztél és ő majd elküld a szükséges kivizsgálásokra.

2016. jan. 25. 11:59
 4/7 A kérdező kommentje:

17 vagyok.

Nem, még nem voltam. Február 5-én megyek majd nőgyógyászhoz.

Értem.. Uh, remélem nem komoly.. Sajnos az orvosomat nem igen érdekli a dolog. Mindig azt mondja h semmi bajom nincs és csak pihenjek és jobb lesz.. Ez miatt voltam már. Megtapogatta a hasam, azt mondja h csak tele van levegővel a hasam, és ennyi. Mehettem haza. Remélem a nőgyógyászom többet fog mondani.

Nem hiszem, hogy ételtől van. Semmit nem ettem amit eddig nem ettem volna. Minden megszokottat ettem

2016. jan. 25. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem reflux.

Savad van.

Az ilyen.

Tejet kell inni és az segít

vagy gyógyszertárban quamatel mini van ami nem receptköteles.

2016. jan. 25. 12:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, remélem igazad van
2016. jan. 25. 12:49
 7/7 anonim válasza:

Nekem volt hasonlo attol fugg,hogy van e szekrekedesed?

Mert ha tul feszult vagy amikor eggyutt vagytok hasi fajdalmat okozhat.

Es ez valoban a levego beszorulasa is lehet.

Vagy pszihotomikus fajdalom amit ugyan csak valamifele szorongas

Aggodas idegesseg okozhat!

2016. máj. 14. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!