Mi lehet ez? Eggyiknapról a másikra jelent meg az orromon. :c (kép)
Figyelt kérdés
Az eggyik reggel észre vettem hogy a bal orrcimpám alul bevan dagadva piros feszül és fáj.
Először azthittem hogy majd valami pattanás lessz. Este lefekvés elött bekentem fogkrémmel hátha elmulasztja. Reggel felkelek mosom le a fogkrémet és valami iszonyatos nagy elterülő fehéres szemölcs szerű lett az orrcimpámon... :c
Szerintetek milehet?
2016. jan. 24. 09:44
1/4 anonim válasza:
Ez egy felázott, gennyes seb, tisztítsd meg, fertőtlenítsd alkohollal, vagy octenisepttel, aztán tegyél rá gyulladáscsökkentő krémet, pl tetran....máskor meg ne rakj rá fogkrémet, mert ez lesz az eredménye!
2/4 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy ez egy u.n. herpeszes papula, ami herpeszvírusos fertőzésnél jelentkező bőrtünet. Gyorsan gyógyul.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszwokat. :)
Ugye nem fertőző?
Nemfog tovább terjedni?
2016. jan. 24. 10:32
4/4 anonim válasza:
Ha herpesz, akkor fertőző. De így ezt kép alapján nem lehet megállapítani. Ha kijön máskor is, viszket és fáj, akkor herpesz. Jó rá a Zovirax, vagy a Telviran(bár ez gyengébb) kenőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!