Valami gyors ellenszer rá?
Figyelt kérdés
Megfáztam de a torkom nem fáj lázas sem vagyok egyedül az orrom folyik és dugul be de már olyan szinten, hogy semmi levegő nem megy át rajta ezért esténként értelem szerűen szájon keresztül lélegzem. Na más most orrspray van, használom alig használ, párásítottam iszok sokat mégis majd meg fulladok úgy kiszárad a torkom valami ellenszer rá ? Vagy hogyan lehetne kidugítani az orrom ?2016. jan. 23. 22:18
1/1 anonim válasza:
Van ez a jó kis Nózi inhaláló stift. Mentolos inhaláló, amit bedugsz az orrodba, szippantasz egy nagyot és kitisztítja a légutakat. Egyből természetesen ettől se várj csodát, de nekem az mindig gyorsan segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!