Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyajegy alatti ín/izulet...

Anyajegy alatti ín/izulet furcsa, nyomó érzésű. Mi ez?

Figyelt kérdés

Szóval. Nadrág szíj környékén van egy anyajegyem. Elmentünk bőrgyógyászhoz, mert le szeretném vetetni. Ő megnézte azzal a nagyitojaval, nem mondott semmi extrát. Megmérte, viszonylag nagy, kérdezte, hogy mióta van ott. Születésem óta, mindig is ugyanekkora volt-e,igen, illetve anyumnak is van egy ugyanott, születése óta.

Meg néha viszkedett. (1-2 havonta pár napig) Erre a háziorvos azt mondta, hogy csak azért, mert szárazabb tetejű enyhén kiemelkedő típus, és a szárazság miatt viszkedett.

Egyik napról a másikra, nem rémlik, hogy le sérültem volna, olyan furcsa érzése van a környéken lévő ízületnek. Konkrétan a csipoizuletem első fele ez. Néha olyan érzése van, mintha nyomná valami, vagy mintha ki kellene roppantani. Tudjatok, amilyen érzés miatt koroztok kettőt a csuklótokkal például.

Míg a sebészetre be kerülök, eltelik még tobb, mint 2 hét.

Ha valami gond lenne vele, azt a nagyítóval látta volna a doki, nem? Lehet egyáltalán bármi köze az anya jegynek meg az ízületnek egymáshoz? Vagy csak valószínűleg megrantottam? Az nem éppen ilyen érzés. Ez olyan enyhe nyomás féle dolog.

Vagy csak beparanoiáztam?

Köszi előre is :)

2016. jan. 20. 23:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!