Alig láttam a cukormegvonástól, mit tegyek?!
Kérlek segítsetek! Régen rengetek sok cukros ételt ettem, de az alkatom olyan, hogy nem látszik meg rajtam. Régebben is jelentkeztek ilyen szédülés, és szemvillódzás.
Most Karácsonykor rengeteg süteményt, szaloncukrot, édeset ettem.. Mert amúgy nagyon szeretem, és függőnek tartottam magam. De próbáltam leszokni, mikor elköltöztem itthonról kollégiumban, akkor egy darabig jól ment, csak aztán itthon visszaestem, mert itt inkább ilyen ételek vannak. Meg kristálycukrot használ anyukám mindenhez.. Vannak normális ételek de a főtt étel nem szokott "kielégítani", és utána mindig kívánok még valamit egy túrórudit, vagy bármit... De most Karácsonykor szerintem kicsit túlzásba vittem, és ma reggel úgy keltem fel, hogy akkor megpróbálok visszaállni. Nem volt éhes, úgyhogy reggel nem ettem, de most reggeliztem úgy 1 körül, és előtte, de még kicsit most is szédültem, és villódzott a szemem. Tanulás közben vettem észre, hogy egyszerűen nem látom, hiába nézem, aztán a monitort is nagyon furán láttam, mint ha be lennék drogozva... Ez tudom a megvonás. De nagyon megijedtem, nem akarok megvakulni. Aztán itt olvasgattam, a cukorbetegségről. Nagyon remélem, hogy nem vagyok az, de azt írták, hogy gombásodás, na most én mikor stresszeltem az elmúlt időszakban is, egy elég rossz meló helyen dolgoztam, meg itthon is elég sok probléma van, kapom folyton az ívet, és a sok stressztől (nem igénytelenségtől) gombás voltam alul... De már volt ilyen, és tudom, hogy a belső dolgoktól, mihelyt rendeztem kicsit a dolgokat, és megnyugodtam, rendbe is jött minden. De most ahogy olvastam ezt a cikket meg ilyedtem, hogy az vagyok. Főleg a látásom miatt. Most ettem fasírozottat, meg utána egy kis banánt, mer az cukros.. (csak másképp) Most kicsit jobbnak érzem, de nagyon megijedtem, hogy megvakulok.:SS Nem akarok cukorbeteg sem lenni... Egyáltalán nem szeretnék cukrot enni kiakarom írtani az életemből, de lehet hogy már késő és megbetegedtem. :S Jézusom..:(
20/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!