2-3 hete zúg a fejem.15 vagyok már voltam orvosoknál vizsgálgattak a hallásommal minden rendben . De zúg a fejem mit tegyek?
Fel írtak gyógyszereket szedtem 2 hétig aztán elkezdem csillagokat látni szédülni stb. Már egy hete abba hagytam de nem múlnak a tünetek .
Amíg szedtem a gyógyszereket addig mindha jobb lett volna de most megintszar . Igazából pánikos vagyok meg kicsit hipohonder de sokszor elakad a hangom beszéd közben meg sokat remegek a fejem is remeg pedig nem izgulok. Ha felelek a suliban akkor reszketek és az egész testem remeg . mi lehet a baj el fog múlni ? 1 - 1,5 hét és megyünk neurológiára . van valami tippetek nyugtató szavatok félek picit hogy nem múlik el
de lehetnek ezek a tünetek a pániktól is.Nem?
Orvos ezt még nem mondta?
egy ismerősöm fülzúgással befeküdt kórházba, ott telenyomták szteroidokkal, semmit nem javult, de a szteroidoktól még jó szarul is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!