Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez valamilyen rák vagy...

Lehet ez valamilyen rák vagy daganat?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja kiflit reggeliztem és ahogy az első falatot lenyeltem, mintha belülről tűt szúrtak volna a nyakamba, az ádámcsutkámtól jobbra egy kicsit. Ez végig megvolt utána is míg ettem és ittam.

Azóta olyanra változott hogy sima nyelés után 2-3 másodperces késéssel volt egy nyilallás (már nem tűszúrás) ugyanott. Pár napra rá pedig beállt olyanra hogy csak néha gondol egyet és benyilall..

Váladékot is érzek a torkomban, főleg reggelre. És az utóbbi pár napban kicsit nyilall is a jobb fülem de nem konkrétan a nyelésnél. Estére néha berekedek.

Amúgy 29 éves nő vagyok soha nem cigiztem és alkoholt sem fogyasztok. Előre is köszi ha valaki tud valamilyen tanácsot adni mert parázok hogy valami daganat vagy rák. Orvos be van tervezve csak most pont az ünnepek vannak. Meg nem olyan elviselhetetlen fájdalom ez de azért csak érzem és zavar.. :(

2015. dec. 26. 21:04
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Na csak elmentem egy maszekhoz is, 8000 Ft volt de végülis úgy vagyok vele hogy megérte, több mint fél órát voltam, elbeszéltem töviről-hegyire mindent (mert azóta szédülök is elég sokat gondoltam hátha a fülem..), megvizsgált, jobban mint az sztk-ban meg türelmes volt, elmagyarázott dolgokat.

Végülis megmaradok :)

A szédülésre annyit mondott hogy sport, legyek derűsebb, mosolyogjak és néha sz.rjak a problémákra, ne görcsöljek és fejezzem be az interneten való öndiagnosztizálást. :D

Úgyhogy próbálok életmódot váltani, többet mozogni, sok folyadékot inni és nem görcsölni rá az első kis tünetekre..

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

2016. jan. 10. 17:54
 32/38 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy nincs semmi különösebb probléma a torkodban.Jó,hogy elmentél maszek orvoshoz is,legalább így megnyugodtál te is.Én is készülök magánrendelésen megnézetni a torkom.Milyen vizsgálatokat csinált,mennyivel más mint az SZTK-ban?Vagy itt is olyan kellemetlen volt?
2016. jan. 18. 07:51
 33/38 A kérdező kommentje:

A fülembe valami bonyolultabb szerkezettel nézett bele, a torkomba először lámpával és é-t kellett mondani, aztán tükörrel a gégémet akkor í-t kellett mondani de tökre remegett az egész szájpadom mondta a doktornő is hogy ő még ilyet nem látott de simán kibírható volt, egyet öklendeztem csak de nem hagyta abba azt mondta kicsit bírjam még ki.

A szédülés miatt is nézegetett, szememet, pulzusom, menjek egyenesen felé csukott szemmel stb.

Szóval alaposabb volt, vérnyomást is mért volna csak épp rossz volt a mérője.

2016. jan. 19. 13:45
 34/38 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ.Közben én is voltom tegnap dokinál.Reggel felhívtam egy doktornőt és du. már mehettem is vizsgálatra.Nekem egy tölcsérrel benézett mindkét fülemben és az orromba,majd ki kellett tátani a számat és körbenézte a szájüregem,szájpadlást és a nyelv alatt is.Aztán megnézte a garatom,a spatulát lenyomta a torkomig,hosszan ááá-t kellett mondani.Megnyomkodta a manduláim,és egy kis nyeles tükörrel benézett a garatívek alá,meg a nyelvcsap mögé.Eddig egész könnyen kibírtam.Ezután ki kellett nyújtani a nyelvem,gézlappal megfogta és ledugta a gégetükröt.Hozzáért a torkomhoz vagy az uvulámhoz,öklendeztem egy nagyot,nekem sem vette ki a tükröt,Többször kellett hosszan eeee-t és ííí-t mondanom.Kb.1 percig tartott a gégetükrözés,nagyon hányingerem volt,köhécseltem,meg két kisebb öklendezés.A dokinő azt mondta,ügyes vagyok,jól tűrtem,alaposan meg tudott vizsgálni.Féltem,de örülök,hogy túl vagyok rajta.

Nos,a vélemény:a torkom piros,mint mindig,gargalizálnom kell rendszeresen,a manduláim rendben vannak.A hangszálaim kissé hurutosak,kell szednem vitamin tablettákat és 3 hét múlva menni kontrollra.Ja,és megjegyezte még,hogy nagy a nyelvcsapom.Legközelebb rákérdezek majd.

2016. jan. 20. 08:31
 35/38 anonim ***** válasza:
A doktornő neve,rendelő címe engem is érdekelne.Melyik maszek gégésznél voltál? Köszi,előre is.
2016. jan. 22. 15:25
 36/38 A kérdező kommentje:
Dr. Ablonczy Mária, Leányfalun van a magánrendelés, Móricz Zs. u. 118.
2016. jan. 23. 08:35
 37/38 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2016. jan. 24. 08:57
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia! Már több mint egy éve beszélgettünk itt.Hogy vagy,megszüntek a panaszaid?A torkod,gégéd rendbejött?

Én is megnézettem a torkom,azóta többször is.Jártam kezelésre,ecsetelték a torkom,gyógyszerek,gargalizálás.De most 2-3 hónapja úgy tünik rendbejött a garatom,megszünt a krónikus torokgyulladás.

2017. febr. 1. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!