Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 1 hete fáj a hasam. Mitől lehet?

1 hete fáj a hasam. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, főleg az első pár napban. Úgy gondoltam hogy csak elcsaptam a hasam. Azonban immáron 1 hét 1 napja fáj, persze vannak kimaradások, hol jobban, hol kevésbé érzem, és eddig nem kifejezetten erős, csak olyan passzív, tompább kellemetlen érzés. Azt is érzem hogy görcsölget, kicsiket nyilalgat. Enyhe hányingerem is van. Most már nagyon zavaró, el kellene mennem dokihoz, de karácsony vagy, nincs rendelés.

Azt hozzá kell még tennem, hogy a december borzasztóan stresszes volt számomra, szinte minden nap rágódtam valamin. Nem hinném hogy ez lenne a probléma, volt már stresszfájdalmam, az nem tartott ennyi ideig. Szerintetek? Van valami tipp, esetleg módszer amivel enyhíthetném? Más egyéb hasonló történet?

Köszönöm!

2015. dec. 26. 10:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!