157 cm vagyok es 42-3 kg. regebben 46 voltam es erre sikedult lefogynom. De meg mindig nem vagyok teljesen elegedett. A szuleim aztmondjak anorexias vagyok. Szerintetek? Tobbi lent.
Nekem ez alapján nem tűnsz anorexiásnak (bár pl. azt nem tudjuk, mit és mennyit eszel), de azért nem állsz jól a dolgokhoz.
Sokakat megzavarnak a genetikailag is megfelelő, de túl lekoplalt és akár fotoshoppolt vékony combú modellek és effélék. Akár a túl vézna osztálytársak is.
Nézz meg egy fitt, izmos nőt, általában hatalmas combja van (egyesek már nekem sem tetszenek, pedig nekem bejön az izmos női test egy egészséges határig). A combban sok nagy izom található, nyilván nem lehet igazán vékony, csak sorvadt izmokkal, ami nem jó.
Pusztán a leírás alapján az jött le nekem, hogy vékonyabb combokat szeretnél, mint ami reális számodra egészségesen s valamelyest izmosan.
Hova akarsz még fogyni, ha egyszer az izmaid sem egészen minimálisak? Ha a hasad is jó, akkor bizonyára a combod se rossz, csak ahogy már írtam, téves kép van a fejedben a megfelelő és reális combvastagságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!