Csináltak már valakinek terheléses cukortesztet? Mennyi volt a 60 és 120 perces?
Figyelt kérdés
Nekem a 60 perces az 12,3.Az sok?Még nem kaptam meg az eredményeket,várom a 120 percest..2015. dec. 22. 09:48
1/11 anonim válasza:
Szia! Nekem 60 percesnem volt, csak éhgyomorra és utána 2órával vettek vért.4.5 és 9.0 lett.120perc után 7.5 alatt kellene lennie úgy tudom. 26hkm
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor neked a 120 perces nem jó,ugye?Mit csinálsz tovább?Mit mondtak?
2015. dec. 22. 10:15
3/11 anonim válasza:
Igen magas!Tegnap voltam a dokimnál és intézett időpontot nekem egy dietetikusnál időpontot,holnap kell bemennem a kórházba hozzá.Megbeszéljük a diétát, és ha már 4-5 napja "betartom" akkor be kell menni újra a kórházba 24órás vizsgálatra,ott reggeli vérvétel,majd minden étkezés után megnézik a vércukrot és ha minden rendben másnap reggel haza.Bár ha napközben jók lesznek az eredményeim akkor nem kell bent maradni éjszakára.Nekem az a vicc hogy 7éve semmi cukrot nem fogyasztok,mióta a lányommal terhes lettem.Nagyon odafigyelekmit eszek,3kg híztam eddig mégis magas lett.Bár itthon étkezés után 6.1-nél magasabb soha nem volt.De megteszek mindent amit kérnek a babám érdekében :) 26hkm
4/11 A kérdező kommentje:
Közben meglett a 120 perces erdményem is,sajnos 12.0.Ez már túl jó nem lesz:(
2015. dec. 22. 10:38
5/11 anonim válasza:
húú sajálom... :( Ez tényleg magas . De biztos rendben lesz minden!! Szorítok neked . 26 hkm
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,remélem hogy még diétával helyrehozható!Pedig nem is vagyok túlsulyos?(
2015. dec. 22. 12:19
7/11 anonim válasza:
Biztos rendbe jön a diétával,én is ebben bízom!!! Látod ez tényleg nem súlyfüggő....én 58kg-al kezdtem most vagyok 61kg.És mégis magas lett :( Nekem holnap kiderül mit mond az orvos.Majd írj mi lett veled.Kitartás :) 26 hkm
8/11 A kérdező kommentje:
Irok,persze..holnap megyek belgyogyászhoz,meglatjuk mit mond..Hab a tortan,hogy a 4.ik órában meg leesett kettőre.Na azt hittem ott halok meg!:)
2015. dec. 22. 14:24
9/11 A kérdező kommentje:
Szia!Voltam dokinál,2-es diabétesz,kaptam cukormérőt,napi 3x kell mérnem a vércukrot és írni egy hónapig.Egyenlőre Gluformin,aztán meglátjuk,hogy reagal rá a szervezetem.Üdv!:)
2015. dec. 23. 14:10
10/11 anonim válasza:
Szia! Akkor remélhetőleg így minden rendben lesz :)Nekem csak diéta van :) Kellemes ünnepeket kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!