Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pattanások?! Kinek mi segített?

Pattanások?! Kinek mi segített?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 éve küzdök a pattanásokkal(16 L)..

Rengeteg módszert kipróbáltam.. Az egyik arclemosó használata után el is múltak, 1 év használat után viszont újra előjöttek.. Ami a legrosszabb, hogy általában mély pattánasaim vannak, melyek a legkönnyebben hagynak hegeket.

Most új krémet, arclemosót kaptam, 2hete használom.. Még nem vettem észre nagyobb változásokat.

Próbálkoztam diétával is, 4 hónapig szigorúan be is tartottam, de semmi.. :(

Újabban jógázni kezdtem, hogy próbáljam meg egyensúlyban tartani a hormonháztartásom, meg ugye egy kis méregtelenítés se árt meg soha..

Antibiotikum tartalmú tablettától tartok, azt semmikép nem szeretném huzamosabb ideig szedni..

Nektek mi segített, hogy elmúljanak? Volt rá valamilyen módszeretek?

2015. dec. 17. 19:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
bőrgyógyász mellett menj el szépen a kozmetikushoz is rendszeresen!
2015. dec. 17. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és rengeteg sport, de ne csak jóga, hanem inkább kardio
2015. dec. 17. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
mennyi vizet iszol egy nap?
2015. dec. 17. 21:17
 14/16 A kérdező kommentje:

IGen már berendeltem magam gyógykozmetikára, mert én hülye fejemmel nem tudom miért de csak rendeshez jártam és az nem épp a legjobb..

Rendszeresen sportolok ha van rá lehetőségem :) hetente legalább 3-szor ha a tanulás mellett sikerül :) és igen rendes izzasztókat is meg jógát ♥ :D

Vizet sajnos nem szoktam sokat inni, de már az utóbbi hónapokban odafigyelek, hogy az a 2-2,5liter meglegyen :/

2015. dec. 17. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:

próbálj többet inni, legyen inkább 4 liter/nap

[link]

vegyél ilyet, ezt ihatod sport közben és így többet fogsz inni, mert nem íztelen

2015. dec. 17. 21:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Tényleg ihatnék többet :)

De nem vagyok híve az intalkoncentrátumoknak, ha vitaminok akkor inkább próbalom gyümik/zöldségek révén. Kivétel ha beteges vagyok, akkor jöhetnek valami vitamintabletták :D

De azért köszönöm! :)

2015. dec. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!