Honnan tudhatom, hogy van-e valami gond a szívemmel, vagy csak képzelődöm?
Figyelt kérdés
Elégé hipochonder vagyok sajnos, mindig van valami "fájdalmam".
Most úgy érzem, mintha a szívem egyet-egyet nagyobbat verne és olyan fura érzés van bennem.
Ha pedig oldalamon fekszek az ágyban, akkor is érzem mindegyik dobbanást és olyan fura kattogó érzést.
Voltam 6-7 éve teljes szívvizsgálaton, akkor azt mondták, hogy minden rendben van.
Azóta kialakulhatott valami gond?
Egyébként 21 éves vagyok.
2015. dec. 16. 22:15
1/5 anonim válasza:
Hat ha zavar.vagy nem vagy biztos benne.akkor megvizsgaltathatod.de annak ismereteben.hogy hipochonder vagy.lehet.hogy kicsit eltulzod(azert mondom.mert en is az vagyok :p )
2/5 A kérdező kommentje:
Már voltam herevisszeres, béldaganatos meg még nem tudom mi.
Csak mindig az van benne, hogy mi van, ha ez most tényleg az.
2015. dec. 16. 22:28
3/5 szamo77db válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, mondd el a panaszodat. Kérd meg, hogy készíttessen EKG-t és szívultrahangot. Ez a kettő szerintem tisztázza, hogy van-e valami bajod, vagy csak beképzeled magadnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt csináltak anno 6 éve a vizsgálaton, akkor semmi probléma, azt mondta
2015. dec. 17. 14:47
5/5 szamo77db válasza:
Hat év hosszú idő. Meg kéne vizsgáltatni újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!