Mitől lehetnek ezek a panaszok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Eléggé meg vagyok ijedve, mert nem tudom, hogy mi bajom lehet.. Reggel mikor felkeltem megittam szokás szerint 2 nagy pohár vizet, visszamentem a szobába és kb 10 perc elteltével kihánytam.. Nem jött szinte semmi táplálék belőlem csak a víz amit ittam.. Ma 3x WC-ztem abból 1x enyhe hasmenésem volt.. Érzem, hogy éhes vagyok de étvágyam nem sok van.. Kb 1 órája mértem a lázamat 36.8-36.9 volt.. Nem tudom, hogy mi bajom lehet.. Lehet valami vírus, vagy lelki ok, stressz miatt is jelentkezhetnek ezek a tünetek? Egyéb panaszaim nincsene.
16/F
2015. dec. 12. 17:01
1/3 gömbicica válasza:
a szomszédom kislánya kezdte, majd pár nap mulva anyuka folytatta, most már az apukának is megy a hasa:(
fene tudja milyen nyavalyák keringenek, miket eszünk meg:(
ők sem voltak lázasak :(
2/3 szamo77db válasza:
El kéne menned a háziorvosodhoz és segítséget kérni tőle. Csináltatni kellene széklettenyésztést, ha találnak valamit, akkor az orvos célzottan tud felírni gyógyszert ellene. (Saját tapasztalat.)
3/3 anonim válasza:
Lehet vírusos dolog, diétázz és igyál sok folyadékot, de mindig csak egy-két kortyot egyszerre, holnap menj el a háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!