Béta-blokkolóról (propranolol) hogyan lehet leszokni, ha egyáltalán le lehet?
Franc tudja, mi az igazság.Manapság mindenre ráfogják, hogy idegességtől van.Szerintem ezer más oka lehet, most nem mennék bele, bár ha kivizsgáltak és nem találtak mást, akkor próbálkozhatnál nyugtató teákkal, nagyon jók!
Vagy irass fel másik béta blokkolót.Sokféle van.Mennyit kell szedned naponta?Én évekig szedtem, már nincs bajom, csak megszokásból veszek be napi negyed szemet, hogy véletlenül se ugorjon fel a vérnyomásom, tehát megelőzésnek.Eleinte én is azt hittem hogy hízlal, de aztán rájöttem, hogy csak én voltam ellustulva azért jött fel a 6 év alatt pár kiló, amit a legutóbbi melóhelyemen úgy ledolgoztam, hogy azóta sem megy feljebb 55 kilónál, visszanyertem régi súlyom és egy deka sem jön, hiába szedem a bétablokkolót.Viszont már nem vagyok pánikbeteg, úgyhogy többet mozgok, ez látszik meg.
Egyébként van ilyen szorongás is, hogy állandóan a vérnyomásodra meg a szívverésedre figyelsz, próbáld meg elterelniba gondolataidat.
Ami segíthet: magnézium glicinát (nem a dm-ben kapható, magnézium oxid, ami kb semmit nem ér). Online megtudod rendelni por formájában. Illetve kálium. Én először a glicinátot próbálnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!