Szerintetek mennyire erdmes az interneten betegsegek utan keresni?
Én sok hasznos információt köszönhetek az internetnek a betegségekkel kapcsolatban. Az internetnek köszönhetem például hogy meggyógyultam a gerincemnél történt idegbecsípődésből, orvosok és műtét nélkül. Ha nem jutok internetes infókhoz, rágondolni sem merek hogy mi lett volna, valószínű a kórház felé veszem az irányt és akár műtét, aminek kimenetele ki tudja mi lett volna.
És még számos gyógyulásom köszönhetem az internetnek.
Persze azt megjegyzem, hogy a neten található minden egyes mondatot nem szabad egyből komolyan venni, hanem az információ forrása sem mindegy. Például itt a gyakorikérdéseken is előfordulnak vicces válaszok, amit néha komolyan vesz az olvasó. Még akkor is ha a vicc végén nem veszik észre például a :)) jelet.
Gyakran találkozom olyan emberekkel akik arra panaszkodtak hogy az internet tele van félrevezető infókkal. Ezért kell szűrnünk az infókat, a saját eszünket használnunk. Egy aranymező sem csak aranyrögből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!