Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi az esélye hogy én is...

Mennyi az esélye hogy én is cukorbeteg leszek? 23F

Figyelt kérdés

Nagymamám,meg az ő apja is cukorbeteg volt!Mennyi az esélye hogy nálam is jelentkezik?Meglehet előzni,kilehet küszöbölni?Kevés cukrot eszem,vigyázom az egészségemre,sportolok...kb.190cm,s 89 kg vagyok jelenleg!

Túl sokat foglalkozok a betegségekkel,s félelelmmeltölt el,ezért mindent bevetnék a megelőzésükre!

2015. dec. 5. 10:13
 1/4 szamo77db ***** válasza:
Az adatok, amiket leírtál, nagyon jók szerintem. Folytasd ezt az életmódot és időnként méresd meg a cukrodat. Nagyon figyelj arra, hogy mennyi édességet fogyasztasz. Egy 2-es típusú cukorbeteg kíván neked jó egészséget! Vigyázz magadra!
2015. dec. 5. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen típusú cukorbeteg? Bár gondolom 2es típusú. Egyél lehetőleg kevés cukrot, szénhidrátot, sportolj sokat.

Ezen cukorbetegség perifériás szöveteid állapotától függ (izmok és a zsírszövet), ha ezekre odafigyelsz nem lesz baj.

2015. dec. 5. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagymamám 45 éves korában lett cukorbeteg,az apja nemtudom mikor!

Ám az a helyzet hogy sokszor olyan érzésem van mint amikor leesik acukrom...s elég gyakori ez,s kajálással sem korrigálódik néha!

Finomított cukrot nagy ívben kerülöm,néha csoki belefér,bár péksüteményt elég sokszor eszem!

2015. dec. 5. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Az 1-es tipusu a fiatalkori, ez az ami oroklodik. Valoszinuleg ezt 23 evesen mar elkerulted.

A 2-es tipusu az "idoskori", ez eletmodfuggo. Ha igy folytatod, ez sem leszel.

2015. dec. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!