Gyógyszer szedés?
Figyelt kérdés
Holnap lenne a szalagavatónk és az lenne a kérdésem hogy ha ma este beveszek egy Cataflam v 50 mg vízben oldódó fájdalomcsillapítót akkor lehet bajom ha másnap 6-7 körül alkoholt fogyasztok!(délután) A betegtájékoztatót elolvastam de semmit nem találtam róla!
A gyógyszer izomgyulladásra kell!
2015. dec. 4. 20:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább nem kéne de mivel eltellik 20ora ami már sok idő és egy izom fájdalom csillapitorol van szó ami gyorsan hat és a hatása gyengül idő múlásával így erőssége is,így lehet nem,Házi orvostól kérdezd!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor beáldozzuk a gyógyszert :D
2015. dec. 4. 20:24
3/4 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, ez nem olyan szitu, mintha gyógyszerre innál. :) Azért is nem írják a betegtájékoztatóban, mert nem olyan gyógyszer, aminél gondot okoz, ha alkoholt fogyasztasz mellette (pontosabban akkor nyilván gond lenne, ha rendszeresen szednéd és innál rá, mert gyomorfekélyed lehetne, de egyszeri alkalommal semmi ilyesmi nem fog történni).
4/4 anonim válasza:
Gondolj arra, milyen sokan vesznek be másnaposság ellen fejfájáscsillapítót, és olyankor sokkal kevesebb idő telik el a két dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!