Mitől remeg a kezem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már 3 éve klarinétozom, kb. 2 hete vettem észre, hogy amikor fújok, mindét kezem remeg. Régebben csak akkor remegett, amikor már 1 órája fújtam és elfáradt, de most már 2 perc után remegni kezd.
Nyáron volt egy balesetem, jobb felkaromat velőűrsínezték (nyílt törés), októberben vették ki a síneket. Amikor kórházban voltam, nem mondták, hogy lenne bármilyen idegrendszeri betegségem.
Apukám SM-es 27 éves kora óta (nem tudom pontosan). Neki is sokszor remeg a keze, de nem annyira, mint nekem.
Mitől remeg a kezem? Nehezebb dolgoktól nem remeg, csak spontán elkezdi néha.
2015. dec. 4. 17:51
1/3 anonim válasza:
Ezt a neurológusnak kellene kideríteni.
A kollégámnak akkor szokott midkét keze remegni, ha előjött a tíz óra és még nem ivott.(viccnek szántam)
2/3 anonim válasza:
nem vagy frusztrált, hogy jól teljesíts?
3/3 A kérdező kommentje:
A maximumot várják el tőlem mind a szüleim, mind a tanáraim. Lehet túlhajtom magam?
2015. dec. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!