A rák egy gomba?
Dr Tullio Simoncini szerint a rák egy gomba.
Szóval azok az emberek rákosak akiknek fehéres lepedék van a nyelvén?
Amúgy mi az áttét?
A véráramban elvándorolnak a tumoros sejtek, megtapadnak egy vagy több létfontosságú szervben, és elkezdenek szaporodni/növekedni, ellehetetlenítve az adott szerveket. Sajnos.
De várjatok ezt az élelmiszer-mikrobiológiából vettem amit mezőgazdasági mérnököknek szántak
Élelmiszer-mikrobiológia
"A húshoz a biztonság növelése céljából 2–3% konyhasót (NaCl-ot) és 100–150 mg/kg Na-nitritet vagy Na-nitrátot adnak. Ezek nagymértékben gátolják a romlást okozó és patogén mikroorganizmusokat és hozzájárulnak az íz- és illatanyagok kialakulásához."
"Sózás vagy sós lé adagolása; ennek célja a fermentlé nyerése a zöldség víztartalmának kivonásával. Ennek következtében ozmózis útján és a sejtek plazmolízisével tápanyagok kerülnek a lébe a baktériumok számára. A só továbbá a mikrobiotát szelektálja, előnyös az erjesztést végző tejsavbaktériumok elszaporodásához."
Szerintem a nátrium vegyületek gátolják a gombák szaporodását pl:só,
Úgy féltik a gyerekeinket a sótól mint a tűztől, nem ezért van mindenki nátriumszegény diétára fogva?
Ha simoncininek igaza van nagy szarban vagyunk :D
de lehet hogy hülye vagyok.
Vagy csak egy zseni akit mindenki hülyének néz, meg Tejfalussy is?
Persze, hogy az vagy.
A szódabikarbóna egyébként megoldás erre a baromságra, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!