Ettől nem rosszabbodni kellett volna?
Figyelt kérdés
Rendszeresen úszok és fülgyulladást kaptam,rendesen fájt és alig hallottam rá de nem akartam otthon szólni, mert akkor nem mehettem volna edzésre, tehát ugyanaz a klóros víz a fülemre a következő edzésen miközben már fájt és készültem már rá, hogy fájdalom és gyulladáscsökkentőn fogok élni pár napig, de mire hazaértem már alig fájt este pedig már el is múlt teljesen. Örültem, de meglepődtem mivel tény, hogyha a füled a víztől gyullad be és még víz éri tiszta sor , hogy jobban fog fájni.2015. nov. 30. 21:12
1/1 anonim válasza:
Klóros víztől magában nem kéne, hogy fájjon. Szerintem más oka lehetett. Még az is, hogy nem volt egészen tiszta a víz.
Szerintem a második úszás egyszerűen ki mosta az oda nem illő dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!