Mit tegyek ha meg akarok halni?
Figyelt kérdés
16 vagyok, depresszios (lany). Nincs ertelme az eletemnek, minden nap egy szenvedes es tenyleg nam latom ertelmet hogy folytassam. Nem akarom megolni magam. De elni sincs kedvem. Szerintetek mitevo legyek?:)2015. nov. 27. 22:03
1/11 anonim válasza:
Nézz meg egy jó filmet és feküdj le aludni. Holnap már minden jobb lesz :)
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt mar probaltam egy parszor, es masnap nem lett jobb.
2015. nov. 27. 22:05
3/11 anonim válasza:
ez 16 éves korban normális. várj néhány évet, el fog múlni.
4/11 anonim válasza:
Semmit nem kell tenned - ez a jó hírem. Nem hallottam még olyan emberről aki örökké élt volna. Fogd fel az életed egy kísérletnek ha másképp nem megy. Vagy segíts másokon, ha a saját egód nem izgat. Stb. 100 év múlva oda át tuti találkozunk nem itt leszel. Relax
5/11 anonim válasza:
Sportolj! Ez örömhormont szabadít fel. Szedjél B-MAX vitamint, és igyál sok citromfű teát is.
6/11 anonim válasza:
Keress fel egy pszichiåter orvost.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Egy reszem megnyugodott.
2015. nov. 27. 23:30
8/11 anonim válasza:
Menny el bulizni fugjsl be mint a dög
9/11 anonim válasza:
Utolsó: Te meg a helyesírási szótár elé menj, hogy megtanulj írni, és nem b*romságokat írni, ha másnak komoly baja van...
10/11 anonim válasza:
Pszichologus! Szoln kerlek a szuleidnek hogy ugy erzed hogy valami nagyon nem stimmel veled.. Az eletetnel nincs fontosabb! Foleg ugy hogy elotted meg az elet semmi ertelme nincs annak hogy meghalsz.. Kerj segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!