Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandula műtét után, hogy lesz...

Mandula műtét után, hogy lesz a cigi?

Figyelt kérdés
Tudom, abszolút NEM szabadna cigizni, de hát mit csináljak rászoktam még a gimiben. A kérdésem december 15.-én lesz a mandula műtétem (amitől elég rendesen félek). Tettem egy fogadalmat, hogy december egytől leteszem a cigit, de minél jobban belegondolok a műtétbe én annál többet szívok. Tehát a kérdésem, hogy azt tudom hogy szénsavas italok tilosak, savas csípős ételek tilosak. De a cigiről semmit nem olvastam.
2015. nov. 26. 20:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Elég értelmetlen "kérdés" lett :-D
2015. nov. 26. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne cigizz műtét után, ha lehetséges, mert nagyon csúnyán kicseszhetsz magaddal. A műtétig még van egy kis időd, próbáld meg addig fokozatosan csökkenteni, akkor nem lesz olyan rossz, amikor abbahagyod.
2015. nov. 26. 20:46
 3/5 szamo77db ***** válasza:
A cigi aztán végképp nem hiányzik mandulaműtét után! Én 32 évesen estem át a mandulaműtéten. A műtétből semmit nem éreztem, de mikor elmúlt a Lidocain injekciók hatása, bizony a műtéti terület is nagyon fájt, de még a fülem is nyilallott napokig. Itt a legjobb alkalom, hogy eldobd egyszer és mindenkorra a cigit! Tedd meg, OK?
2015. nov. 26. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Hidd el mióta rászoktam erre a.... ra azon vagyok hogy leszokjak. Mondtam is a szüleimnek hogy akkor ütöttek volna agyon mikor elsőnek lebuktam előttük :-D az a baj, hogy nagyon párás vagyok, nagyon félek, rettegek kedd óta mióta közölték, hogy bizony szakítanom kell a mandulámmal (pedig 26 évig velem volt hűségesen, jó néha hűtlen volt mert pár bacival megcsalt főleg az elmúlt fél évben :-D ), és minél jobban beparázok én annál több cigit szívok. :'(
2015. nov. 26. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem altatnak sőőőőt intubálnak... Volt már két nőgyógyászati egészségügyi műtétem de akkor csak maszk meg szuri volt, de itt lélegeztetni akarnak....jajj anyukám...tudok én egyedül is venni levegőt....tuti nem élem túl...:'( :-D
2015. nov. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!