Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Asztmás vagyok. A tapasztalato...

Asztmás vagyok. A tapasztalatokról szeretnék kérdezni. Ősszel és télen másoknak is romlik az állapota?

Figyelt kérdés
Tavasz óta vagyok beteg. Szedem a felírt gyógyszereket.Egész nyáron jól voltam, most ősszel elkezdtem sokat köhögni.Elmentem az orvosomhoz aki adott másik gyógyszert, de úgy tűnik ez sem szünteti meg a köhögést.Mit tegyek?Télen a betegség rosszabbodik vagy menjek vissza mert a gyógyszer nem jó?
2015. nov. 24. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Ne fogyassz lisztet, tejet és cukrot és az asztmád nemsokára megszünik.
2015. nov. 25. 04:25
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Elsővel egyetértéek, én még javaslom mellé a sópipát, naponta fél óra sópipázás is sokat segíthet az étrend szigorítása mellett.
2015. nov. 25. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben de a kérdésem arra irányult volna hogy ősszel és télen más asztmás is rosszabbul van e vagy megfelelő gyógyszerrel ilyenkor is lehetek tünetmentes és köhögésmentes?
2015. nov. 25. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is asthmám van és az őszt és a telet én sem viselem jól és hogy ha a gyógyszered mellett is köhögsz akkor nem sok mindent lehet tenni, mert ha állandó gyógyszeres vagy akkor valószínűleg nem adhat annál erősebbet
2016. jan. 9. 01:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Voltam közben orvosnál a szokásos orvosi vizsgálaton, kaptam új gyógyszert, Relvar ellipta a neve. Sokkal jobban vagyok azóta, de a köhögés így sem múlt el teljesen, időnként köhintek, de ez már egészen viselhető. Illetve már nem vagyok olyan fáradékony, levert sem... Most ez van, úgy tűnik, már sosem lesz olyan mint "régen"....
2016. jan. 11. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
sajnos nem valószínű, de mindig van remény
2016. jan. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!