13 éves vagyok. Nagyon fáj a gyomrom szája s hányingerem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 21:57
11/15 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok terhes xd még sose nem volt fium se nemhogy terhes legyek xd. Köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
2015. nov. 24. 17:43
12/15 anonim válasza:
=> #9: Én meg egy jobb csehóba, benyomnék két felest...
Az jót tesz a gyomorszájnak; és olcsóbb, mint a patika!
:))
13/15 Zsó-Zsó válasza:
Kiegészíteném a"SOS"el kezdődő válaszát, hogy hagymát és a szénsavas folyadékokat, alkoholt próbáld visszaszorítani(kiiktatni) az étrendből. A reggel ne kávéval kezdődjön. Próbálj előtte enni valamit.
Én a keksz helyett pattogatott kukoricát eszek, mert lisztérzékeny is vagyok.
Jobbulást!
14/15 anonim válasza:
diétás tanács tejes részét gondold meg, nem e vagy tej allergiés attól is tud fájni+hasmenés, lehet még ibs szindrómád (irritábilis bél)
15/15 666Roberto666 válasza:
Jaja!Gyomortükrözés nem árt!Nem kellemes,de ha szúró érzést érzel a köldököd környékén akkor ajánlatos,mielőtt kilukad a gyomrod.Nekem hasonló volt nyombél fekély.Az alkohol,cigarettát(bár remélem nem űzöl ilyen veszélyes sportot ilyen fiatalon),fűszeres ételeket,savanyúságot,paradicsomos kajákat kerülni kellene egy ideig csak míg helyre nem jössz legalább ja és kólát,energiaitalt is pihentetni,mert az odavág.Lúgos kajákat fogyaszthatsz pl.banán ami zöldes(az érett savasít)nem kellemes az ize de ki lehet bírni,retek ilyenek,pattogatott kukorica is felszívja.Ha nagyon gyakori akkor egy kanál szódabikarbóna bő vízzel az nekem mindig hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!