Fanni977 kérdése:
Fitymaszűkületre házilag valami megoldást?
Figyelt kérdés
Barátom nem akar orvoshoz elmenni és arra gondoltam valami kenőcs?17 éves a barátom2015. nov. 15. 20:33
1/9 anonim válasza:
Bőrlazító, vagy bőrtágító kenőcsre gondolsz? Mert olyan nincs. Inkább doki, mert házilag többet árthatsz mint használsz!
2/9 anonim válasza:
Ha kifejezetten szűkületről van szó és nem a fitymafék a rövid, akkor szerencsére a bőr annyira tágulékony, hogy kézi módszerrel rendszeresen tágítva (naponta 1 vagy több részletben összesen 0,5-1 óra munkával) pár hónap alatt megfelelő eredményt lehet elérni. De lényegesen gyorsabb megoldás a műtéti csippentés.
3/9 Molyember válasza:
A barátod otthonról megy orvoshoz. Ennél jobb házi megoldás nincs.
4/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs milyen kenőcsre gondolok csak hogy valami hátha segíthetne.. néha fáj neki szeretkezés közbe van olyan amikor fel se áll neki rendesen és a makk alig látszik
2015. nov. 15. 20:49
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor házilag semmilyen megoldás nincs csak orvos ? Húzni halasztani érdemes az orvost?
2015. nov. 15. 20:51
6/9 anonim válasza:
Én inkább elmennék a helyébe, sőt a helyedbe rábeszélném. A doki megmondja majd mi a megoldás. Lehet ő tud valami házi megoldást javasolni. Ha vérezni fog sérülés miatt akkor annyi a szexnek, sőt nagy lesz a fertőzés veszély?
7/9 A kérdező kommentje:
én próbálom rá beszélni de sehogy se akar elmenni orvoshoz hogy ide írtam ezzel is csak jót akarok neki hátha találok valami megoldást :) De látom hogy csak az orvos maradt :)
2015. nov. 15. 21:03
8/9 Molyember válasza:
Amíg nem megy orvoshoz, ne szexelj vele. Egy héten belül ráveszi magát. :)
9/9 anonim válasza:
Ftorocort kenőcsöt esetleg meg lehetne próbálni, feltéve ha annyira fel tudja húzni, hogy be tudja vele kenni a fitymát. Receptre kapható csak. Valamennyit lazít rajta, de sokat nem, ma már nem írnák fel neki a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!