Honnan lehet tudni, hogy valami egy ártatlan pattanás vagy vírusos herpesz?
A herpesz is elmúlik magától. Akkor is ha nem kened, csak úgy hosszabban gyógyul és kellemetlenebb.
Egyébként ránézésre, plusz érzésre. A herpesz viszket, ég a kezdetektől. A pattanás csak akkor kellemetlen, ha már érett, gennyes.
helyileg "ott", úgyhogy képet nem küldenék, és milyen érdekes, hogy magyarul is, mint más nyelvekben is az ajakherpesz kétértelmű, hiszen a nőknek nem csak a szájuknál van ugye ajkuk... Ehh-ehh...
Nekem amúgy a számnál sem, meg itt is szokott égni, és a pattanásaim sem mindig zsírosak...
Viszont érintésre (nyomásra) összetéveszthetetlen, mert a herpeszt kinyomva próbálkozni gyilkos érzés (és nem is szabad elvileg-állítólag, de persze pattanásokat sem kéne egyedül otthon nyomkodni, tudom...).
És tényleg már el is múlt kb. magától, csak az is fura, hogy ki sem fakadt, de nyomásra pont olyan érzés, mint a szájnál herpesz... Mindegy, ma megyek dokihoz, ő majd megmondja a tutit, bár mondom: kb. már el is múlt...
Hú, erről a Bartholin mirigyről még nem is hallottam, de most meggugliztam, és a kép alapján tuti nem, mert nem ott, hanem elég kívül...
Számomra is fura, mert tényleg nem fájt/viszketett, csak fura érzés volt törléskor, és aztán tükrösen megnézve pici dudor, amit megfogtam, és éreztem kis golyócskát, amit elkezdtem nyomni, és akkor volt teljesen hasonló érzésem, mint szájnál herpesz kinyomásakor.
Amúgy most voltam dokinál, ő is azt mondta, hogy simán múlhat ez magától, ahogy mások is azt mondják, és már tényleg alig látszik, viszont ami fura, hogy állítólag az első nagyon kellemetlen, és akkor ezek szerint ez nem az első, viszont nem emlékszem, hogy lett volna máskor is ilyenem...
Szerintem a megfejtés inkább az, hogy herpesze válogatja... Biztos van kellemetlenebb, viszketősebb, és van kevésbé agresszív... Nekem most szerencsére egy ilyen kis sunnyogós van (volt), bár tényleg fura, hogy akkor korábban hogy nem éreztem (no meg hogy honnan szedtem össze, ha fertőző...).
Na mindegy, lényeg, hogy még a doki szerint sem kell rá feltétlenül krém/gyógyszer, szóval szerencsére már csak alig van...
Köszi a válaszokat
kizárt hogy herpeszed lett volna
abban nincsen göb, meg egyébként se lehet kinyomni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!