Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivritmuszavarba prolapszusba...

Szivritmuszavarba prolapszusban szenvedők, milyen antibiotikum nem okoz panaszt? Ugyanis a doxycilintől össze visdza ver a szivem pedig 3 napja szedem, ma kezdődött.

Figyelt kérdés
Tüdőgyulladásom van és arra kaptam 1*200 mg os adagot, az a baj hogy közben zsobbad is a karom de fáj ha ránehezkedek szerintem becsipődés és agyonra ki ki vagy nagyot üt a szivem,kiváncsi volnék kinek mi vállt be! 10 napig kéne szednem de nem biztos hogy borni fogom ..vissza fogok menni.
2015. nov. 8. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Summamed antibiotikumot szoktak nekem felírni. Biztos, hogy a doxycilintől ver rosszul a szíved? Nem a gyulladástól? Nekem a gyulladástól szokott ez lenni. Ha fekszel, pihensz, és szedsz Panangin fortét, akkor javulhat a keringésed. Innod kellene citromfű teát, vagy ha van valami nyugtatód, akkor azt pár napig szedd be. A kardiológusoddal beszélj telefonon, hogy mit ajánl?
2015. nov. 8. 21:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia,a doxycilinnel nem lehet magnéziumot szedni, nem hivtam még a dokim gondoltam beszedek még 2 db ot és meglátom valoban az okozza e.
2015. nov. 9. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!