Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A legrosszabb betegség a...

A legrosszabb betegség a világon az ADHD-s figyelemzavar - Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kicsit pontosítva: ha gyerekkorban viszonylag korán felismerik, akk még kezelhető terápiával, gyógyszerekkel és nem is néznek hülyének emiatt. Na de akinek csak felnőttkorban diagnosztizálják annak aztán vége - se a terápia, se a gyógyszerek nem hatnak már annyira és mennyi, de mennyi sértést, kudarcot kellett addig elviselniük! Nekem konkrétan mindent elvett az élettől ez a betegség: emiatt néztek hülyének, bambának, emiatt sérültem meg sokszor, emiatt nincsen barátom, barátnőm, emiatt nem mehettem jobb iskolába, emiatt vagyok depressziós, emiatt nincs önbizalmam, és sorolhatnám a végtelenségig...

Szóval ez a betegség egy igazi átok, mintha csak azért lenne, hogy az emberrel kib*sszon, és tönkretegye az életét...

2015. nov. 7. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen baromságot... A daganatos betegség, na, az súlyos, te...
2015. nov. 7. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyébként a kommentjeid alapján nem ártana felkeresni egy pszichiátert.
2015. nov. 7. 22:03
 13/16 A kérdező kommentje:
miért, mi baj van a kommentjeimmel?
2015. nov. 7. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy ma hallottál először az adhd-ról és máris ez neked a legrosszabb betegség. Ez egyfajta figyelemzavar, van sok másik is, a leírásod alapján lehet, hogy a tied súlyosabb amúgy.
2015. nov. 7. 22:40
 15/16 A kérdező kommentje:
hát hogyne volna számomra a legsúlyosabb betegség. Pl: egy halálos betegség is ugye az egyik legrosszabb, de addig is önmagad lehetsz, nem néznek hülyének, míg az adhd esetében a hülyének nézés alap, és a kinevetés is, és ez is végződhet halálosan, ha megunod a sok b*szogatást és öngyilkos leszel...
2015. nov. 7. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az ADHD ambulancia ingyenes? Mert korábban találtam egy pszichiátriát, ahol foglalkoznak ezzel a "problémával", de a kivizsgálás (tesztek, beszélgetés) 75.000 FT!!?? Köszi előre!
2016. szept. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!