Mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló problémája?
Figyelt kérdés
Október 1-én semmi bajom nem volt, 2-án munkába menet már fájt, begyulladt az ínyem és a fülem. Feltételeztem, hogy huzattól lehet. Elmentem fogászatra, pár nap helyi gyógyszerezés után adtak antibiotikumot. Beszedtem és el is múlt majdnem 100%-ban, azonban az utolsó szem beszedése után 1,5 nappal a fülem megint be volt gyulladva. Ezután irány a fül-orr gége szakrendelés. Ott közönséges fülgyulladást diagnosztizáltak és kaptam megint antibiotikumot specifikusan erre a bajra. Beszedtem. (Fontos részlet, hogy a történel elejétől kezdve sapkát hordok jól lehúzva a fülemre és vattacsomóval kiegészítve.) Eltelt 1,5 hét, már azt hittem sikerült legyőzni a betegséget, de a mai nappal ismét éles fülfájdalommal ébredtem. A sapkát azóta is hordom. 18 fokban is, mint valami kisgyerek. Mégis... Mi lehet ez? Volt már valakinek hasonló jelensége? Most mégis hová kéne mennem? Vissza fogászatra? (Azóta az ínyem nem gyulladt. Folyamatosan öblögetek és fogat mosok minden étkezés után.) Várom az értelmes válaszokat, ötleteket.2015. nov. 5. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!