Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van az, hogy 2002....

Tomszi 21 kérdése:

Miért van az, hogy 2002. Agusztus ota egyre töb betegség ér?

Figyelt kérdés
2002-ben Epilepsziát diagnosztizáltak gyogyszert szedek rá (Lamolep 100mg 2x150mg-ot). Asztán rá pár évre anyagcserekárosodást , 4 éve szivbilentyü szükeletep , 3 hónapja hangulatzavart és tömeg iszonyt , és most 1 hónapja mindkét herém nagyon fály föleg a bal és baloldalt az alhasam is néha. Neméltem káros életet,azelöt sosemvoltam beteg ,sportoltam is de sajnos már nem birok mert ha kifáradok elkezdek nagyon szédülni. Valaki tudna nekem konkrét választ adni? Mert mégcsak 25 éves vagyok és sajnos hiába végeztem el 2 szakmát nem alkalmaznak sehol aval az indokal , hogy nem válalnak kockázatot miattam. Már rengeteg helyre adtam önéletrajzot, szeméjesen is voltam de mindig elzavarnak. Jelenleg a szüleim segitenek de öksem fognak tudni öröké, és elég rossz érzés , hogy másokra szorulok még enyi idősen is :( Elöre is köszönöm az értelmes válaszokat.
2015. nov. 4. 09:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!