Elfeketedett az anyajegyem. Lehet baj? Előzmények lent.
Pár órája voltam lézeres szőrtelenítő kezelésen, amit láb, hónalj, comb területeken vettem igénybe.
Nemrég vettem észre, hogy a
combomon egy (eddig barna, lapos)
anyajegy befeketedett, és picit púpos
lett. Körülötte pár mm piros. még
sose volt ilyen sötét, nem is
változott soha a színe.
lehet baj?
az a fura h mindez pár óra alatt változott meg, mivel a kezelés előtt még nem volt fekete.
19L
Szerintem bevérzett, ezért púpos és ezért sötét, mert a vér feltódult benne.
Nem hiszem, hogy nagyon veszélyes lenne, és bizonyára elmúlik, de semmiképpen sem egészséges ezt sűrűn eljátszani.
Ha nem múlik el pár héten belül, vagy mégnagyobb lesz, nőni kezd, akkor mindenképpen menjél dokihoz. Jobb ha lekapja.
Mostmár úgy néz ki mint egy seb: sebes, rücskös a felszíne, körülötte a terület össze van forrva, és kisebb lett az anyajegy, mint amilyen volt az elfeketedés előtt :/ és sajnos úgy látom, ha megkaparnám (nem akarom), ugyanúgy leesne mint egy seb!!
Mi történik ezután? visszaállhat még régi állapotába, amilyen a kezelés előtt volt?
Az anyajegyes területet ki kell hagyni a szőrtelenítési buliból minden esetben.Ezt tanultam anno,mint kozmetikus.Nem ebben dolgozom,hanem patológián,ahová a leoperált anyajegyek is kerülnek.Gyorsan levetetném.
Egyébként a kozmetikus nagyot hibázott.
ma sajnos leesett az elszáradt, elfeketedett anyajegy, helyén egy halványbarna folt maradt. ez normális?
(bőrgyógyászhoz időpontra még várnom kell)
ami felháborít, h a kozmetikus (aznap írtam még neki a kezelés után este, ahogy észrevettem h fura lett) azt állítja h kihagyta az anyajegyem. eddig soha semmi gond nem volt egyik anyajeggyemmel sem, ez aznap történt, és más behatás nem érte a bőröm, csak a lézeres kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!