Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudok gyógyulni?

Nem tudok gyógyulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2-3 hete megbetegedtem,és az lenne a problémám hogy egyáltalán nem gyógyulok.Az egész ott kezdődött,hogy ugye 2-3 hete rosszul érzetem magam,hányingeremen volt.A következő nap a hasam is ment,volt amikor hánytam is.Ez azóta nem akar megszűnni.Lázam nem volt,csak hőemelkedésem,de már az sincs.Hányingerem van folyamatosan,mikor felkelek,és van hogy napközben is.Ha sokat mászkálok,vagy elkel mennem valahova,akkor is iszonyatos nagy hányingerem van.A hasam először elkezd fájni,aztán megy is.A betegség elején ugye be akartunk menni az orvoshoz,de mivel anyum nem tudta hogy rendel,emiatt felhívta.A doki mondta hogy nem kell bemenni,szerinte elkaptam a vírust.és mondott néhány gyógyszer nevet,amit anyum megvett a gyógyszertárban.A gyógyszereket szedem rendszeresen,hatása is megvan,mert mikor beveszek 1-et közülük akkor nem megy a hasam,és a hányinger vagy meg szűnik,vagy nem.:/ De ettől függetlenül még mindig ugyan olyan állapotban vagyok!Már mindenki meggyógyult körülöttem aki elkaptam ez az állítólag "vírust",de én még mindig nem.Mit csináljak?Be mennyek a dokihoz?Nektek is volt ilyen?ha igen akkor mikor múlt el?

2015. nov. 1. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
2-3 hét már hosszú idő, menj el holnap a háziorvoshoz.
2015. nov. 1. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el, egy vírusos nyavalya pár nap alatt elmúlik, itt valami más van a háttérben.
2015. nov. 1. 08:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,csak már kezdek aggódni,hogy körülöttem mindenki meggyógyult,én meg még mindig benne vagyok....:s
2015. nov. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!