SOS! Van most valamilyen front? Nagyon félek. A páromnak kb. egy hete fáj a feje!
Egy 24 éves srácról van szó. Tudni kell, hogy amúgy frontérzékeny, és olyankor súlyos fejfájásai szoktak lenni, szinte migrénszerű. Ezzel anno volt orvosnál, vérvételen is, semmi problémát nem találtak, az orvos is azt mondta, frontérzékeny és ennyi. Na de ennek már 2 éve, mikor utoljára vérvételen volt.
Most azért kaptam teljesen szívbajt, mert az elmúlt kb. 1 hétben többször panaszkodott vissza visszatérő fejfájásra, ami elmondása szerint egy tompább fájdalom, a feje hátsó részében, és a nyakába is kisugárzik, és hányingere is van. Nem olyan erős (még), hogy meggátolja a munkába, de azért nem kellemes természetesen. Annyira félek, hogy agydaganat, vagy az agyvérzés előjele lehet. Azt mondta a héten igyekszik orvoshoz menni, de akkor is már rettegek. A neten úgy láttam, hogy nincs most semmilyen front.:( Ez ijesztő. Tudom, nem is kell ezzel magyarázni az esetleges komoly bajokat, de azért megkérdezem tőletek frontérzékenyek: Nektek nincs az elmúlt pár napban hasonló panaszotok? Hátha ,,csupán" ez a baj forrása.
Ja, azt tudni kell, hogy most az elmúlt 2 hétben a családból mindannyiunkon átment egy torokfájással, orrdugulással, náthával járó nyavalya, rajta is, rajtam is és a szülein is.
Őt szerdán döntötte le, de szombatra már elmúlt. Azért gondoltam, esetleg hátha ez is közrejátszhat nála, ezért is írtam le... Szombaton egyszer beszedett 2 db Nurofen-t a fejfájására, na akkor kb. 1 óra múlva megszűnt, aznap vissza se tért. Tegnap se panaszkodott egész nap, viszont most hívott a munkahelyéről, hogy egész nap fájdogált, visszatérő jelleggel. Én persze most teljesen berezeltem, egyből a legrosszabbra gondoltam...
Volt valakinek hasonló tünete, vagy van mostanában? Előre is köszi mindenkinek!
Egyébként még azt hozzá kell tennem, hogy semmi más tünete nincs ami esetleg agydaganatra utalhat a fejfájáson kívül.
És még valami: Most jutott eszembe, hogy a múlt hét kedden én is rosszul lettem, ugyan a fejem nem fájt, de majdnem összeestem.
Én a múlt hét hétfőre hevertem ki az említett kisebb betegséget, aztán kedden el kellett mennem egy tárgyalásra. Ott kb. 20 perc álldogálás után kezdtem furán érezni magam. Szédelegtem, levert a víz, aztán a gyomrom is begörcsölt, végül fényérzékenység jött elő nálam, majdnem ki kellett mennem a levegőre, vagy le kellett ülnöm, hogy ne ájuljak el, de aztán jobban lettem, ahogy levettem a melegebb felsőbb rétegeket. Amikor kimentem a mosdóba, láttam a tükörbe, hogy véreres az egyik szemem... Szóval remélem, hogy nála is hasonlóan ,,csak" a betegség utóhatása lesz...
Nem vagyok orvos, de ha nem "belső okai" (pl tumor) az okozója a gondnak, akkor akár toxin is lehet.
Vagyis a környezet váltja ki a fejfájást.
Főként akkor gyanakodnék erre, ha többen is hasonló tüneteket produkálnának (de az is lehet, hogy mindenki másként reagál...).
Pl. lehet ez a házban penész is...
odafigyelés nélkül komoly egészségügyi problémákat is okozhat.
Frontérzékenynek frontérzékeny, ez tisztázott már évek óta, de most épp nincs front ez az ijesztő!
Amint írtam a héten megy orvoshoz.
Megfázása is volt/van mostanában. Még nem jött ki belőle. Megy orvoshoz,(remélem), de azért reménykedek , hogy csak ilyesmi a baj, nyilván nem akarom elveszíteni.:(
Az a baj, hogy túl sok műsort néztem mostanában ami durva betegségekről szólt, és amúgy is mindent beképzelek, remélem most is az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!