Mitől véres a wc papír? 23F
Figyelt kérdés
Ritkán,de előfordul,h véres a wc papír...s nem csíkban,hanem eléggé véres,halvány piros!
Ez először tavaly jelentkezett,meg néha most is jelentkezik!
Félek az orvosoktól,betegségektől,haláltól,de iszonyatosan pánikba esem ilyenkor....félek nehogy bélrák legyen vagy hasonló,mert még túl fiatal vagyok a halálhoz!
Pszichésen már régóta nem vagyok jól,de nem tudom mennyire lehet ez kihatással.
2015. okt. 23. 10:21
1/12 anonim válasza:
nekem is van hogy úgy érzem ki kell menni a budira mert mintha beizzadt volna a lyukam de cak 1 csepp vér szétkenődve, +néha viszket és szúr (évi 10 alkalom) én 10-12 éve szenvedek vele úgyhogy nem rák mert már nem élnék
2/12 anonim 

válasza:

Lehet aranyér, végbél repedés, de akár komolyabb bajok tünete is lehet. Érdemes elmenni orvoshoz ha fontos az egészséged. Lehet, hogy elküldenek vastagbél tükrözésre, de az sem vészes.
3/12 anonim 

válasza:

Inkább rettegsz, hogy rákban meghalhatsz, mint egy orvosi vizsgálattal kideríthetnéd, mi a gond?
Amúgy lehet belső aranyér is.
Rettegés helyett menj orvoshoz mihamarabb.
4/12 anonim 

válasza:

Ha a székleted nem véres, akkor nincs gond. Valószínűleg a végbél szövetei megsérültek, illetve a hajszálerek megpattantak. Akár a túlzott erőlködéstől is.
5/12 anonim 

válasza:

Az durva hogy 23 évesen már ilyen problémáid vannak.
6/12 anonim 

válasza:

Esélyes hogy belső, vagy külső aranyered van. Bár a külsőt észrevennéd. Ha a széklet a véres, vagy alvadt vért látsz, akkor az a nagyobb baj. Azért szerintem mutasd meg magad az orvosnak.
7/12 anonim 

válasza:

Mindenképp menj el orvoshoz mert ha végbélrepedés okozza ( mint nekem) akkor el is fertőződhet. Nyugi csak kúpokat kapsz + kenőcsőt ( akkor is ha aranyér), de okozhatja polip vagy még komolyabb.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Először majd elmegyek laborvizsgálatra,ha vashiány van az ugye sokat elárul?
Meg a doki is oda küldene szerintem!
2015. okt. 24. 11:16
9/12 anonim 

válasza:

Elküldenek laborba is, de nem hinném, hogy a vashiánynak ehhez köze lehet.
10/12 A kérdező kommentje:
Köze van!Szerintem.
2015. okt. 24. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!