Arcra nagyon meg vagyok hízva, miközben a többi testrészemen vékony vagyok. Mi lehet a probléma?
Átlagos testalkatom van, egy kicsivel még kevesebb is a tömegem az ideálisnál, emellett az arcomra sajnos nagyon meg vagyok hízva. Már évek óta, és eléggé zavar, hogy ennyire puffadt. Eddig próbáltam azt hinni, hogy egyszerűen csak ilyen vagyok, de ez hihetetlen, nem normális. Semmilyen normálistól eltérő életvitelt nem folytatok, rendesen étkezem, nem dohányzom és alkoholista sem vagyok, és semmit nem szedek. Én meg vagyok győződve arról, hogy itt valamilyen probléma van. Valamelyik belső szervem talán nem működik megfelelően. De egyáltalán mi lehet a gond és hol lehetne elkezdeni ennek érdekében tenni bármit is?
Képet nem küldök. Képzeljetek el egy átlagos 70 kilós embert egy olyan fejjel, amilyen 100-110 kg-os embereknek van.
21/F
Nekem ugyanez a problémám, csak én 60 kilós vagyok és legalább akkora az arcom, mint egy 100-110 kilós embernek. Rettenetesen zavar. :/ Aki lát képeken simán hiheti, hogy annyi kg vagyok. :S
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!