Térd allatti fájdalom? (többi lent)
Guggolástól könnyedén lehetnek olyan tüneteid,amiket leírtál.
A térdedben lévő porcok sérülékenyek, nagy erőbehatásra fellágyulhatnak, beszakadhatnak. Mindenképp hagyj fel a guggolással, sporttal, a kisebb sérülések lassan, de meggyógyulnak meguktól.
Menj el orvoshoz! Vannak porcerősítők, porcvédők; illetve csak ő tud neked valami konkrétat mondani, ő látja, hogy mi a helyzet.
Lehet, hogy félsz egy esetleges műtéttől, de hidd el, hogyha esetleg tényleg baj van és nem nézeted meg, sokkal nagyobb baj lesz belőle. Ez nem játék, ha egyszer tönkreteszed sosem lesz ugyanolyan. Lehet, hogy most nincsen nagy problémád, de ha nem mutatod meg dokinak, akkor nagyon nagy eséllyel lesz. Veszíteni nem veszíthetsz; de hangsúlyozom: egy statisztikai adat: azok a térdműtétek, melyek a sérülés/fájdalom jelentkezése után fél éven belül sorra kerültek, több, mint kétszer olyan sikeresek voltak, a betegek a későbbiekben kevesebb, mint fele annyi fájdalmat éreztek, stb.
Nem azt mondom ezzel, hogy neked akármilyen műtét kellene, mert szerintem nem fog kelleni. De én nem látom, nekem nincsen szakvizsgám, én nem tudom ezt nekem megmondani. Csak menj el orvoshoz, ő megmondja a többit.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!