Mandulaműtét utáni fájdalomcsillapításra mit szedjek ha mostanában fájdogál a gyomrom?
Figyelt kérdés
Nov.25-n lesz mandulaműtétem (42éves nő) milyen fájdalomcsillapítót ajánlanátok, mert mostanában többször fájt a gyomrom és félek hogy a nem szteroid fájdalomcsillapítók (Cataflam stb. ) mégjobban kikészítik a gyomrom, pedig a műtét után fájdalmak lesznek és muszáj fájdalomcsillapítót szedni! Mit szedjek?2015. okt. 15. 14:37
1/3 anonim válasza:
Nem kell sokáig fájdalomcsillapítót szedni. Egyszer elég lesz műtét után bevenni. Ha fáj a gyomrod, akkor vigyél magaddal a kórházba Gaviskon emulziót. Ezt beveheted műtét előtt, amikor még tudsz nyelni. Ez bevonja a gyomor falát és védi. A kamilla és cickafark tea is jó gyulladáscsökkentő a gyomorra.
2/3 anonim válasza:
gondolom enni se tudsz rendesen most, legalábbis én nem birtam mütét után. bár én nem vettem be fádjalomcsillapitot, szerintem kilehet birni, olyan érzés, mint mikor megfázáskor fáj.
3/3 szamo77db válasza:
Amikor nekem kivették a mandulámat, minden étkezés előtt kaptunk 1-1 adag fájdalomcsillapító port. Ha a te esetedben is így lenne, de nem bírja a gyomrod, viziten szólni kell és minden bizonnyal kapsz valami mást. Nekem 32 évesen vették ki, a műtét nem fájt, de utána 1 hétig benn tartottak megfigyelésen. Tudom mivel jár a felnőttkori mandulaműtét. De légy türelmes, mert mikor a végére érsz ennek az egésznek, sokkal jobb lesz mandulák nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!