Be van gyulladva a garatom + 38.5 fokos lázam van 2 napja, mit tanácsoltok?
Olvastam és hallottam mindenfélét. Izzadnom kéne, hogy kiöljem a vírust a szervezetemből, vagy inkább hűtőfürdőt vennem a lázra?
Kedden kezdődött, ma már mondhatni normálisan (fél 9-kor) keltem fel, de éjszaka felébredtem a lázra. Most jól vagyok.
Gyógyszerek amiket szedek: rubophen, neocitran, dorithricin (ez a garatra).
Holnapig ki kéne kúrálnom magam mindenképp, mivel fontos eseményem lesz!
Sajnos egy nap alatt nem tudod kikúrálni magad :( Lázasan ne izzaszd magad, mert könnyen felszökhet 40 fokig a testhőd, az pedig már életveszélyes lehet. Azt csak akkor szabad, ha maximum hőemelkedésed van. Viszont a gőzölés jót tehet, főleg ha a vízhez adsz pár csepp teafa olajat, az jó fertőtlenítő hatású, segít legyőzni a gyulladást. Ezen kívül rengeteg folyadék, legalább 3 liter, 1000 mg C-vitamin, Béres csepp, sok gyümölcs és méz!
Jobbulást kívánok!
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat!!! Rendesek vagytok!
Milyen gyümölcsöket ajánlanátok?
Amiben sok a C vitamin, pl kivi, de már mandarin is kapható. Magas lázra inkább hűtőfürdőt ajánlok és utána buj be az ágyba. Sós vízzel gargalizálj, ez a legjobb szerintem. Holnap én még nem mennék el semmilyen fontos eseményre a helyedben, mert könnyen kaphatzs szövődményt, pl. : arcüreggyulladás, tüdőgyulladás.
Jobb ha nem mész ki ilyen hideg, szeles időben, esőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!