Így is mehetek vagy inkább pihennem kellene?
Figyelt kérdés
Ma voltam az ügyeleten, mert már hétvége óta fáj a fülem meg a torkom. Kiderült hogy tüszős mandulagyulladásom van. A doki azt mondta így semmiképp nem mehetek suliba. Az a baj, hogy nálunk elég szigorúan veszik a hiányzásokat, így nem tudom mi lenne a legjobb.2015. okt. 12. 15:54
1/5 anonim válasza:
A torokgyulladásnak elsősorban a tüneteit lehet jól kezelni: fontos az ÁGYNYUGALOM, a bőséges folyadékfogyasztás, a láz- és a fájdalomcsillapítás, a GYAKORI toroköblögetés.
A suliban nehéz megtalálni az ágynyugalmat, ha gyorsan fel akarsz gyógyulni akkor maradj otthon pár napot, a mandulagyulladás veszélyes szövődményekkel járhat.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen maradj otthon, hamarabb gyógyulsz és nem kapsz olyan könnyen szövődményt ha egyforma hőmérsékleten vagy, ráadásul nem fertőzödel a fél osztályt.
3/5 szamo77db válasza:
Rengeteget kínlódtam a mandulámmal, míg végül felnőtt koromban kivették, mert már folyt belőle a genny. Azt mondom, légy türelmes, pihend ki alaposan és csak a teljes gyógyulás után menj suliba.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mentem ma suli, viszont azokat a gyogyszereket amit felirt tegnap a doki azokat mar tegnap elkeztem szedni. Ma mar egyaltalan nem fajt a torkom. Lehetseges hogy mar most jobban vagyok?
2015. okt. 13. 14:12
5/5 anonim válasza:
A teljes gyógyuláshoz kell még pár nap, a gyógyszert gondolom 1 hétig szedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!