Szorulasom van 3 napja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma mar vettem be hashajtot. Nagyon kemenyen szorulasom van. Es mar a hasam is nagyon faj. Az elobb ittam kakot aztan mentem wc-re de nem sikerult tovabb ra sem..csak felig tudom kinyomni mar napok ota aztan tovabb nem megy ezert mar a fenekem is faj. Tudom nem tul gusztusos a dolog de tenyleg nagyon rossz.
Kerlek segitsetek..mit tegyek most?
2015. okt. 9. 17:49
1/4 anonim válasza:
Kézizuhanyról lecsavarni a fejét és a csőből kiáramló langyos vízzel beöntést adni. A vizet benn tartani 5 percnél hosszabb időn át. Utána az erős bélmozgások kihajtanak mindent. Inkább megelőzni kellett volna a dolgot, mert ez komoly kiszáradást jelent, ha a szervezet már kénytelen a vastagbélből ennyi vizet visszaszívni. Az esetlegesen kialakuló vesekő a rejtetten maradó következmény lehet.
2/4 anonim válasza:
Zuhannyal kicsit durva de a beöntés segíthet. Előtte próbáltad a glicerin kúpot? Reggel éhgyomorra 1 EK olivaolaj (tökmag, napraforgó,...)rá 2 dl citromos víz.
Napközben szilvakompót, aszalt szilva, stb. és ne használj hashajtókat, mert csak a vizet vonják el a beleidből.
4/4 anonim válasza:
Reggel éhgyomorra MAGNOSOLV granulátum.
Savanyú káposztalé, aszalt kajszi, almakompót,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!