Kiműtötték a csecsemőmirigyemet (thymus) azóta nagyon rosszul vagyok. Az orvosok nem mondanak rá semmit. Hová fordulhatnék?
Minden előzetes vizsgálta nélkül műtöttek meg. A CT felvétel rosszul is sikerült, mert az idióta asszisztens rosszul kötötte be a kontrasztanyag infúziót, ettől több napig fel is volt a karom dagadva. A felvétel kimutatott egy árnyékszerű valamit a mellkasomban, ami a lelet szerint nem volt kimutatható hogy pontosan mi. Azután a sebész megnézte a felvételt és egyből a műtét mellett döntött, mondván, ez egy megnagyobbodott csecsemőmirigy,ami talán nem fejlődött vissza rendesen.
A műtét óta viszont nagyon rosszul vagyok, egyfolytában fáradt vagyok és úgy érzem nincs semmi energiám. Az orvosok viszont tagadják, hogy ennek köze lenne a thymus eltávolításhoz. Nagy bajban vagyok, mert nem tudok már hová fordulni. Ti mit tanácsolnátok?
Előző hozzászólót kiegészítem: thyroid a pajzsmirigy, a csecsemőmirigy valóban Thymus.
Erre-arra (konkrétan amazon.de-n néztem) kapható mirigyterápiás készítmény (Raw Thymus névre keress rá akár ott akár máshol). Azt a készítményt keresed, arra lehet szükséged.
26 évesen nem volna szabadna annak a thymusnak megmaradnia,
De abból azért illik mintát venni mielőtt kiműtik mert a felnőttkori csecsemőmirigyben gyakran alakul ki Lymphoma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!