Maradt e más megoldás?
Pánikbeteg vagyok 6 éve, 3 éve nem tudok dolgozni, orvost elutasítom volt bennük részem. Egyáltalán nem olyan életem, mint eddig volt. Sőt egyenesen sz@r ..
Nem birom tovább csinálni...
Folyamatosan az öngyilkosságon jár az eszem, és úgy érzem végképp nem maradt más így 6 év szenvedés után.
Ti mit tennétek? (az írjon, aki találkozott már ilyen emberrel, vagy akinek van illetve volt benne része)
előre is köszönöm a válaszokat
Édesanyám is volt ilyen helyzetben. Őt Isten segítette ki ebből, amikor egy nem mindennapi temetésen vett részt. Igazi keresztény temetés volt, ahol nem komor reménytelen arcokat látott, hanem akik tudták, hogy a halál után jön az örök élet, azok számára, akik hisznek Jézusban. A búcsúének is más volt. Ez volt az: https://www.youtube.com/watch?v=od0xLN9CwzQ
Ő is keresztény lett. Ma 65éves életerős asszony.
És itt van még segítség: [link]
Hogy ismerek e ilyet? Jómagam hasonlóval küzdök. 8 éve nap mint nap értéktelennek érzem magam, sokszor rohamok jönnek rám, hol nagyon ideges vagyok, hol addig sírok amíg van könnyem, ésatöbbi "gyönyörű" tünet. A pánikrohamok pár hónapja jelentkeztek. És már odáig is eljutottam, hogy megkíséreltem az öngyilkosságot. Hogy miért élek még? Nem tudom pontosan, de valami mindig visszahúzott. Szóval teljesen megértem amit érzel, hidd el.
Sokat segített hogy ilyenkor arra koncentrálok, hogy amit érzek (bár nagy százalákban ez irányitja a tetteimet) nem valós. És ezz bizonyítja hogy vannak jobb napok, amikor szinte alig jön elö ez az egész.
Ha szeretnél privátban beszélhetünk.
F 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!